Egy „isteni” hely...

Tavaszi belenus feltöltődés

10%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Tavaszi belenus feltöltődés

Belenus élményszüret az őszi szünetben

zalakarosi élményekkel, felejthetetlen wellness pillanatokkal

All inclusive vagy félpanziós ellátással

2024. október 23. - 2024. november 3 .minimum 2 éj foglalása esetén

már 94 400 Ft-tól /2 fő /2 éj

Áraink tájékoztató jellegűek, a foglaltság függvényében rugalmasan változhatnak. Használja részletes árkalkulációnkat a végösszeg megállapításához!

Belenus élményszüret az őszi szünetben

Őszi előfoglalási kedvezmény

Az őszi szünet félpanziós ajánlatra 2 éj foglalása esetén 10% kedvezmény.

Az ősz talán legszuperebb időszaka az őszi szünet, mikor újra több időt tölthet együtt a család. A kalandos őszi szüneti napokból természetesen nem maradhatnak ki a jól megszokott gasztronómiai különlegességek, wellness és spa élmények és a vidám csobbanások sem. Nálunk a család minden tagja garantáltan talál magának elfoglaltságot és a szünet végére teljesen feltöltődve, újabb felejthetetlen élményekkel gazdagabban térnek majd haza. Önnek nincs más dolga, mindössze párat kattintani és már jöhetnek is a Belenus élmények. Őszi szüneteljenek velünk!

Tartalom

Kiegészítő információk a csomag tartalmához

  • A Zalakarosi Fürdőbe kedvezményes belépő vásárlási lehetőség
    (Öszi szünet a Zalakarosi Fürdőn - részletes progam)
  • Előre rendelhető szolgáltatások (pezsgő, virágcsokor, torta)
  • 1 000 Ft kedvezmény a masszázsok árából (szabad kapacitás függvényében, a hétköznapi kedvezményes csomagok kivételével)
  • Korai be és kései kijelentkezés lehetősége (felár ellenében, a foglaltság függvényében)
  • A csomag keretében rendelt italok fogyasztása csak az étteremben, teraszon, a lobby-bárban és a játékteremben 9 - 21 óra között biztosított, a szobákba, a wellness részlegbe illetve épületen kívülre nem vihetők. A fenti időszakon kívül csak térítés ellenében rendelhető ital.
  • Alkalmanként és személyenként egyszerre csak két ital rendelhető, a rendelések gyakorisága nem korlátozott.
  • A főétkezések formája a létszámtól függő, 15 fő felett büféasztalos, alacsonyabb vendégszám esetén a’ la carte választással történik.
  • A szobai minibár tartalma nem tartozik a csomag térítésmentes fogyasztásai közé.
Árak

Félpanziós ellátással

Szobatípus Minimum 2 éj foglalása esetén
Classic szobában 94 400 Ft-tól /2 fő /2 éj
Superior szobában 100 400 Ft-tól /2 fő /2 éj
Felnőtt pótágy ár (12 éves kor felett) 40 160 Ft-tól /fő / 2 éj

All inclusive ellátással

Szobatípus Minimum 2 éj foglalása esetén
Classic szobában 122 720 Ft-tól /2 fő /2 éj
Superior szobában 130 520 Ft-tól /2 fő /2 éj
Felnőtt pótágy ár (12 éves kor felett) 52 208 Ft-tól /fő / 2 éj

A csomagajánlatban foglalt étkezések (félpanzió esetén 12.000 Ft/fő/éj, teljes panzió esetén 17.000 Ft/fő/éj) árát valamint annak 12%-os szervízdíját a csomagár tartalmazza, felárat nem jelent.

Gyermekkedvezmény

Gyermekkedvezmény

Az életkorhoz kötött kedvezmény csak legalább 2 fő teljes árat fizető vendég mellett, pótágyas elhelyezés esetén vehető igénybe, melynek mértéke 0-1,99 éves korig a szülővel egy szobában lakó, azonos számú vagy kevesebb gyermek szállása és étkezése ingyenes; all inclusive csomagajánlat esetén 2 éves kor felett 20% árengedmény, a félpanziós csomagajánlat esetén pedig 2-11,99 éves korig 50% árengedmény, 12 éves kor felett 20% árengedmény a panziós étkezésekből és a szállás díjából. A kedvezmény az egy szobában lakó, a felnőttekkel azonos számú, de szobánként legfeljebb 2 gyermek után igényelhető.

Idegenforgalmi adó

Idegenforgalmi adó

600 Ft /fő/éj, 18 év felett a helyszínen készpénzben fizetendő.Idegenforgalmi adó

Parkolási díj

Parkolási díj

1 000 Ft /éj/gépkocsi (a szálloda udvarán, sorompóval védett, kamerával megfigyelt parkolóban)

Háziállat díja

Háziállat díja

5 500 Ft / állat / éj

Áraink tájékoztató jellegűek, a foglaltság függvényében rugalmasan változhatnak. Használja részletes árkalkulációnkat a végösszeg megállapításához!

Vendégeink írták

Harmadszor pihentünk a Belenus Hotelben, és ismét nem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, szép hotel. Kiváló személyzet, akik figyelnek a vendég kívánságára. Az ételek finomak és változatosak, a felszolgálók nagyon figyelmesek, gyorsak.

Szabó Kálmán

Legalább tizedjére voltunk a szállodában! Minden nyár elején és november végén megyünk! Nagyon szeretjük, a pincérek már ismerősként üdvözölnek, mindenkihez van pár kedves szavuk!

Várnagyné Horváth Loretta

Járjuk a világot Perutól Nepálig, két helyre térünk vissza rendszeresen: Belenus, és Maldiv szigetek. Jó salakos teniszpálya, verhetetlen ételek, nagyszerű vendéglátás.

S. Henriett és L. Jenő

Már másodjára tértünk vissza a Belenus hotelbe, és ismét nem csalódtunk! Egy nagyon családias hangulatú, barátságos, hangulatos hotel, szuper kis wellness részleggel, ami egy hétvégi pihenést tökéletesen megkoronáz, illetve remek ételekkel minden étkezésre.

Fejes Flóra

Az egyik legjobb szálloda, ahol utazásaink során megszálltunk ( világviszonylatban!!!) Tiszta, tágas szoba ( szuperior), szuper a wellnes részleg (mi át sem mentünk a nagy fürdőbe), a reggelinél és vacsoránál bőséges a választék, az ételek nagyon nagyon ízletesek.

Glück-Molnár Marianna
További vélemények Értékelek

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és tájékoztatjuk aktuális akciós ajánlatainkról!